Andreas Gijbels
Marketing Strategist | Visual Storyteller | Photographer

Een opleidingsachtergrond in communicatie, public relations en journalistiek. Aangevuld met een ruime ervaring in commerciële fotografie en visual storytelling. Andreas Gijbels kent als geen ander de kracht van (beeld)communicatie.

Z'n professionele carrière is een kleurrijk parcours, een smeltkroes tussen intrapreneur en entrepreneur, steeds met de insteek om de dingen 'anders' te doen. Het echt luisteren NAAR en kwalitatief en doelgericht servicen VAN klanten was en is de rode draad.

De toeristische marketing van het beste Fietsparadijs van Europa (Visit Limburg), de uitrol van de internationale online communicatieaanpak voor de pionier in duurzaam tuinieren (ECOstyle)het oprichten van één van de meest actieve weddingteams van Vlaanderen (Reclamos), en een stuwende kracht achter de groei van een toonaangevend Belgisch productiehuis en fotoagentschap (Medialife), zijn de afgelopen 15 jaar z'n business drivers geweest.

Als Marketing Strategist en Business Development Manager bij InterMedia ligt vandaag m'n focus op de ondersteuning van ambitieuze KMO's en familiebedrijven. De ervaringen van het verleden neem ik mee om ondernemers echt te kunnen helpen met hun marketing- en salesuitdagingen.
Om gezonde groei te realiseren. Because let's be honest, daarom doen we wat we doen.

Op zoek naar een sparring partner, klankbord, koffie- of wijncompagnon?